MG bekræfter premiere til Cyberster på IAA i München

Den bemærkelsesværdige Cyberster bliver hero-car på MGs stand i hal B2 på stand E23. Den får selskab af den helt nye MG4 Electric XPOWER, som er den seneste tilføjelse til den multi-prisvindende MG4 Electric-serie

Jan Oehmicke, Vice President DACH for MG Motor Europe, udtaler: “Vi ser frem til at byde alle velkommen til MG-standen, hvor de får muligheden for at se tre af vores mest præstationsfokuserede og spændende fuldt elektriske modeller. IAA Mobility 2023 er en ideel platform for os til at præsentere det relancerede MG mærke samt give et indblik i MGs spændende fremtid, som byder på biler som Cyberster, der lanceres i Europa i sommeren 2024.”

EU-debut for MG Cyberster

Den største nyhed fra MG ved et af verdens mest prestigefyldte mobilitetsbegivenheder, IAA er Cyberster. Den nye roadster markerer en længe ventet tilbagevenden til sportsvognsproduktion fra MG, bedst som mærket påbegynder fejringen af et helt århundrede, og markerer virksomhedens 100-års jubilæum.

Det andet trækplaster, MG4 Electric XPOWER, er lige på trapperne, og forventes lanceret i Europa hen over den næste månedstid. Der er tale om tilføjelsen af en rendyrket model til MG4 Electric-serien. Den genererer 320 kW (435 hk) og har med en dobbeltmotorisk drivlinje og firehjulstræk

Mest læste:

Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

”Design en Mustang, der kan overhale alle europæiske sportsvogne indenom”. Sådan lød opgaven til Fords amerikanske designteam. Stærkt inspireret af den for nylig afslørede Ford GT3,

Læs også: